KaPaBos Integritetspolicy

2022-09-04Kort inlägg.

KaPaBos personuppgiftspolicy för bostadssökande

KaPaBo Aktiebolag (”vi”) värnar om din personliga integritet och eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Denna policy förklarar hur vi samlar in och använder din personliga information. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?

Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet. Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna. Varje åtgärd som görs med personuppgifter utgör en behandling, oberoende av om den utförs automatiserat eller ej. Exempel på vanliga behandlingar är insamling, registrering, organisering, strukturering, lagring, bearbetning, överföring och radering.

Vem är ansvarig för de personuppgifter vi samlar in?

KaPaBo Aktiebolag, organisationsnummer 559134-3610, med adress Boställsvägen 6, Umeå är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Vilka personuppgifter samlar vi in om kunder och medboende?

Vi samlar in och behandlar följande kunduppgifter; namn, telefonnummer, mejladress, uppgifter om anställning och ekonomiska förhållanden, hushållsstorlek och önskemål om bostad samt ytterligare information som kan komma att lämnas av dig i vårt formulär under intresseanmälan, dina ansökningar och din kommunikation med oss (dina ”personuppgifter”).

Hur länge sparas dina uppgifter?

Dina uppgifter sparas i vårt aktiva register så länge du är fortsatt hyrestagare hos oss. Alla personliga uppgifter raderas därefter efter max 6 månader, inklusive dig som skickat en intresseanmälan genom vårt formulär.

Aktivitet


KaPaBos Integritetspolicy

KaPaBos personuppgiftspolicy för bostadssökande KaPaBo Aktiebolag (”vi”) värnar om din personliga integritet och eftersträvar en hög nivå av dataskydd...

Läs mer

Checklista inför avflyttning

Se utskriftsbar kopia KÖK Spis och ugn Rengör spisens ovansida. Rengör kokplattorna. Glöm inte kanterna. Dra ut spisen och rengör alla sidor samt g...

Läs mer